← Назад


БЪЛГАРИЯ ДО МЕН

Kонкурс на тема:„БЪЛГАРИЯ ДО МЕН “

 

  • Кой може да кандидатства в конкурса:

Участници в конкурса могат да бъдат държавни и общински училища.Формулярът за кандидатстване изтеглете от страницата на организатора: https://www.partydrinksbg.com/novini/balgaria-do-men

  • За какво може да се кандидатства:

  • За реализиране на всеки от класираните проекти ще бъдe предоставена кашпа с размер 120 см.-50 см.-40, семена на билки- 10 вида, с инстукции и плакати

Одобрени училища- 3 броя

  • Каква е целта на проекта :

Целта на проект „България до мен“ е подрастващите ученици да се научат да полагат грижи на терен за билковите градинки. Избрахме именно билките, защото те са една от емблемите на нашата родина. Посредством засаждането на градинката и грижите, които учениците ще полагат за нея, те ще изучават по един иновативен начин тайните на природата. Не само това, ще могат реално да видят, че без вода нито един жив организъм не може да съществува. Убедени сме, че чрез реализацията на проекта учениците ще имат възможността са бъдат осъзнати и отговорни към обкражаващата ги околна среда и природата.

С приоритет ще бъдат проектите с дългогодишна насоченост и с възможност за натрупване, поддържане и обогатяване на билковата градинка, предмет на проекта.

  • Крайна дата за подаване на проектните предложения31.12.2023г.

  • Начин за кандидатстване:

Конкурсните проекти се изпращат само по e-mail: project-partydrinks@abv.bg с краен срок за изпращане – 31.12.2023г. Проектът/формуляр за кандидатстване/ заедно със снимките на училището задължително следва да бъдат сканирани и изпратени като един файл.

Резултатите от извършеното класиране на постъпилите Заявления ще бъдат обявени в срок до 01.03.2024г. на интернет страницата на Парти Дринкс ЕООД- www.partydrinksbg.com, в раздела на актуално.

Проектните предложения се подават в свободна форма, като са съобразени с основните изисквания към съдържанието.

 

Допълнителна информация относно Кампанията може да получите по e-mail или чрез изпращане на лично съобщение във фейсбук страницата на организатора- Party Iceberg трапезна вода

При класиране на предложените проекти ще се има предвид пълнотата на съдържанието на проекта, оригиналността на идеите и цялостното му оформление.

Формуляр Балгария до мен


България до мен-обява